NPS Subotica povodom otvaranja akva parka na Paliću: “Astronomskih” 16 miliona evra za dva tobogana

NPS Subotica povodom otvaranja akva parka na Paliću: “Astronomskih” 16 miliona evra za dva tobogana

Foto: Preduzeće "Elitte Palić"

Objavio: Magločistač

15.09.2023

Kategorija: Politika , Subotica

Subotički odbor Narodnog pokreta Srbije (NPS) pozvao je danas nadležne organe da ispitaju da li je bilo koruptivnih radnji tokom izgradnje akva parka na Paliću, u koji je uloženo “astronomskih” 16 miliona evra.

“Nakon šest neuspešnih otvaranja, ovo čudo moderne arhitekture otvara se sa samo dva tobogana – jednim za odrasle i jednim za decu. Postavljamo pitanje Valeriji Denč, direktorici ‘Park Palića’, zar je to najmoderniji akva park u regionu? Kako vas nije sramota”, pitaju iz NPS-a.

Prema njihovoj oceni, “van svake pameti” je i cena ulaznice za odrasle koja košta 900 dinara, a u koju nije uračunato korišćenje spa centra.

“Pitamo se gde je nestala milijarda i 800 miliona dinara iz budžeta? Pored toga što su građani finansirali izgradnju ovog kompleksa, oni nastavljaju da plaćaju ulaznice i generišu profit privatnoj firmi bez ikakve naznake da će se ovaj projekat ikada isplatiti”, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke, te zaključuje da će kad-tad neko za to morati da odgovara.

Podelite sa prijateljima:

7 Komentara na
“NPS Subotica povodom otvaranja akva parka na Paliću: “Astronomskih” 16 miliona evra za dva tobogana”

Mirko Soro says:

Treba policija da uđe- Privredni kriminal i da izvede stvarno stanje. Dugo se gradilo,ogromna je cena a park je minijaturan. Moje razmišljanja nema veze sa stranačkim opredeljenjem.

pero says:

Nemoze da postoji toliko visoka cena koju “ekonomski tigar nemoze da plati”.
Dokaz za to je i ovaj projekat

Рале says:

Нико никад неће одговарати као што није ни до сада.
Врана врани очи не вади.
Лопови су удружени.

Djole says:

Ovo i malo dete vidi da nesto ne stima.Za taj novac bi trebali da imamo akva park kao u Solunu,ili u najmanju ruku u Jagodini.Ovaj nas smesno izgleda pored svih akva parkova koje sam video…Najmanje ima vodenih atrakcija a najvise ima betonskih kocki.Treba krenuti proveru od tih betonskih kocki da li su placene po trzisnim cenama u momentu kupovine (ne danasnjim kada je sve skuplje) ili su cene naduvane,takodje da li je isti proizvodjac kocki koji je vec dobijao tendere gradske uprave…pa onda cesljati dalje…

Zoltan says:

Bakic-Rankovic cevap-Vojnic koliko ce i da li ce ostati nesto nasih para u budzetu posle njih

Lady DM says:

Kao izložba moderne umetnosti

E.,Radtke says:

Sramota!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.