Magločistač – tvoja dobra investicija


Magločistač je medij civilnog društva, koji je 2015. godine osnovalo Udruženje građana “Centar građanskih vrednosti” iz Subotice, sa misijom da informiše građane i građanke rukovodeći se isključivo javnim interesom, jer verujemo da samo dobro informisani građani mogu da donose utemeljene odluke i samostalo upravljaju svojim životom.

Vrednosti za koje se zalažemo i kojima se svakodnevno rukovodimo u radu su slobodan pristup informacijama od javnog značaja, transparentnost rada institucija, sloboda govora i izražavanja, sloboda okupljanja i udruživanja, pluralizam medija, dijalog, multikulturalizam i interkulturalizam, pravo na samoopredeljenje, poštovanje ljudskih i manjinskih prava.

Naša vizija je da postanemo snažan lokalni medij koji doprinosi jačanju lokalne zajednice, a za to nam je potrebna – vaša podrška.

Ukoliko želite i imate mogućnosti, možete podržati rad Magločistača uplatom jednokratne donacije preko žiro-računa našeg Udruženja građana “Centar građanskih vrednosti”, koje je osnivač medija.

Donaciju možete uplatiti u svakoj pošti i banci u Srbiji, ili preko aplikacije za mobilno bankarstvo na telefonu.

Podaci za uplatu su sledeći:

Udruženje građana „Centar građanskih vrednosti“ Subotica
Zrinjskog i Frankopana 21a, 24000 Subotica,
325-9500700034888-97
OTP Banka

Uputstvo za uplate u evrima možete preuzeti ovde.
Uputstvo za uplate u dolarima možete preuzeti ovde.

Preuzmite PDF uplatnicu klikom na link

Naš rad možete podržati i stalnom mesečnom donacijom putem crowdfunding platforme Patreon koja je namenjena za pružanje podrške kreatorima sadržaja.

Postanite naš patron: izaberite jedan od tri paketa kreiranih za naše članove (2, 5, ili 8 evra na mesečnom nivou) i ostvarite pravo na pristup ekskluzivnim sadržajima.

Kako funkcioniše Patreon, možete pročitati ovde.

Podržite nas na Patreonu, klikom ovde.

 

Naš rad možete podržati i tako što ćete nam kupiti kafu u visini od 2 evra!

Jednokratne donacije možete uplatiti na jednostavan način putem platforme Buy me a coffe, klikom ovde.

 

Svaka donacija je dobitna kombinacija!