Darko Antelj pozvao Stevana Bakića na TV duel

Darko Antelj pozvao Stevana Bakića na TV duel

Darko Antelj, foto: Magločistač (arhiva)

Objavio: Magločistač

13.09.2023

Kategorija: Politika , Subotica

Predsednik subotičkog odbora Pokreta za preokret (PZP), Darko Antelj, pozvao je gradonačelnika Subotice Stevana Bakića da dođe na televizijski duel sa predstavnicima opozicije kako bi razgovarali o kadrovima Srpske napredne stranke (SNS) koja je na vlasti u gradu.

Poziv je usledio nakon javno upućenog pitanja: da li je direktor JKP “Čistoće i zelenilo” odgovarao za neko krivično delo i da li je zbog toga sankcionisan?

“Pošto gospodin gradonačelnik nije odgovorio na postavljeno pitanje da li je direktor JKP ‘Čistoća i Zelenilo’ krivično odgovarao i da li je bio sankcionisan, PZP će biti prinuđen da da odgovor svim građanima Subotice”, navodi se na kraju saopštenja za javnost.

Podelite sa prijateljima:

Jedan Komentar na
“Darko Antelj pozvao Stevana Bakića na TV duel”

Viktor says:

Stevan Bakic ne odgovara ni na milion njemu prosledjenih pitanja u vezi resavanja puta/izlaza iz Kosovske ulice.Niti on,niti iko od nadleznih.Prstom upiru u Beograd,a oni nazad…..a puta nema.
Dozvoljavaju unistavanje i prilaznih puteva…Jovana Mikica,51.Divizija,Visnjicka……

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.