KATINA NEDILJA: JAVNI TOALETI, ŠPORT I POLITIKA

KATINA NEDILJA: JAVNI TOALETI, ŠPORT I POLITIKA

Foto: yueco.rs

31.10.2015

Kategorija: Politika

Baš na toj nikoj tribini žena Vučićevi trevila se, jeto, Olivera Radnić. Niko je nije od naručeni novinara pito šta ona tamo radi, samo su je slikovali kako sidi u prvom redu, a Saša Gredeljević je prišo u radikale zbog – športa. Jeto, on ko pricidnik nikog kluba di se tuku sve vidi drugčije neg običan svit, i zdravo mu je bitno da kad kogod štogod obeća, to i ispuni, a taku snagu on vidi samo u Šešeljevoj stranki

 

Foto: subotica.com

Foto: subotica.com

Lipo smo počeli, dico moja, prithodnu nedilju, a još lipče je svršili. Borame, mož prvi čovik Vlade Srbije divanit šta oće, al to da izbora bit neće, e to mu ne virujem. Znate, prvi znak da nam se izbori bliže uvik je povećan broj ti niki priopćenja za javnost politički stranaka koje se odjedared site svi važni datuma u kalendaru. A datuma vridni pomena na zemaljskoj kuglji kaki god oćeš! Svicki dan žena na selu, pa dan slipi i slabovidi, šećeraša, ljucki prava, slobode i te nike tolerancije, stare čeljadi i mladeži, ratne siročadi, izbiglica, migranata…

Jeto, ja bi njim oma priporučila da se u naredni par nedilja obavezno site i Svickog dana javni toaleta, koji pada na 19. studeni. Ja mislim, čeljadi, da od tog nema većeg problema u našoj varoši. Cigurno se i vama trevilo da zagusti digod di ne triba – na peci, u dućanu, na sokaku, u Grackoj kući kraj kakog šaltera, a nemaš di otić i olakšat se. Dok čovik ne nađe kako skrovito misto, prikladan žbun el drvo za tu nezgodnu rabotu, a nema novaca da utrči u kaki kafić i plati najjeptiniju kafu da bi obavio poso, tri farbe na licu promini.

Drugi znak da izbori dolaze ko Uskrs u redovno vrime je povećana briga naši kera za kvalitet života Subatičana. Jeno, žene Vučićeve svake nedilje se site kakog problema o kom triba educirat javnost, pa prirede niku tribinu di svituju svoje partijske druge zašto je važno ić kod doktora na vrime, el ne dat nikom da te natambura u krugu obitelji.

Foto: subotica.info (Nikola Tumbas)

Foto: subotica.info (Nikola Tumbas)

Znate, dico, take nike akcije uvik su zdravo dosadne, nama gledačima sa strane, al još većma onima koji moraje na tim prigodnim skupovima sidit i dokazat da su u službi partije čak i u svoje slobodno vrime. Zato sam se zdravo morala smijat kad sam vidila da su žene Vučićeve očle korak dalje spram žena drugi partijski veliki vođa, pa pod parolom „Vežbaj i budi zdrav uz zumba fitnes ples“ đipale prid nikom ogledalom, srićne što ne moraje sidit, slušat i gledat kako kogod štogod palamudi umisto da stvarno radi.

A jedino što nas gledače sa strane uvik zanima, dico moja, samo je to ko na tim skupovima sidi, u kom redu, i kraj koga. Mož tu prosečan glasač svašta vidit i zaključit. Baš na toj nikoj tribini žena Vučićevi trevila se, jeto, Olivera Radnić. Niko je nije od naručeni novinara pito šta ona tamo radi, samo su je slikovali kako sidi u prvom redu. Cigurno nije došla zato što ne zna da kod doktora triba otić na vrime el kake likove kupit ako si zdravo bolestan. A poslidnje što o njoj znamo je da je bila međ najvišim funkcionerima Demokracke stranke.

Foto: yueco.rs

Foto: yueco.rs

I to vam je, čeljadi, još jedan znak da izbori dolaze: kad se partije počnu falit ko je pristupio njevim časnim i poštenim redovima u borbi za naše bolje sutra. Zvizda transfera ove nedilje bio je niki Saša Gredeljević. Taj se, izgleda, kadgod zalago isprid Člankove stranke za to da Vojvodina bude posebni dio Srbije, da Srbija bude u Evropi, nikako privezak Rusiji, te da naročito triba vodit računa o nacionalnim manjinama koje ode žive. Zato se, valda, našo i na izbornoj listi „I Grci su građani Srbije“ za manjinske savite. Jer ko Grku mu, izgleda, zdravo nije dobro u Srbiji, pa se ko Grk, ruku pod ruku s našim varoščaninom Apolonom iz Tavankuta, istaknutim Bunjevcom za prava Mirka Bajića, moro kandidovat da tu stvar popravi.

Na stranu ta ideološka uvirenja zvizde u usponu Saše Gredeljevića, razlog njegovog slavnog transfera, virovalo el ne, u Šešeljeve redove sasvim je druge naravi. Pak taj divan o Velikoj Srbiji, el majki Rusiji, nebeskom srbskom narodu, granicama Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, engleskom pederskom isprdku Toniju Bleru koji sad svituje Vučića.

Saša Gredeljević je prišo u radikale zbog – športa. Jeto, on ko pricidnik nikog kluba di se tuku sve vidi drugčije neg običan svit, i zdravo mu je bitno da kad kogod štogod obeća, to i ispuni, a taku snagu on vidi samo u Šešeljevoj stranki. Sad, šta je tražio i šta mu je obećano, to kazo nije. A oćel mu bit ispunjeno? Pa, morat će prvo, ko i svaka žena Vučićeva, sidit na kakim tribinama i đipat prid kamerama. Nema više, dico moja, ni kod Šešelja u naprid i za džabe.

Budite pozdravljeni,

Vaša Kata

pecat1

 

 

 

[clear]

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.