Juhas: Nadvožnjak u Malom Iđošu biće srušen tek nakon izgradnje novog

Juhas: Nadvožnjak u Malom Iđošu biće srušen tek nakon izgradnje novog

Mali Iđoš, foto: MS/Magločistač

Objavio: Magločistač

19.04.2023

Kategorija: Mali Iđoš

Predsednik Skupštine opštine Mali Iđoš, Balint Juhas, izjavio je danas da nadvožnjak koji se nalazi na poveznom putu između Malog Iđoša i Bačke Topole neće biti srušen dok ne bude završena izgradnja novog.

„Radovi na izgradnji železnice u opštini Mali Iđoš se odvijaju u skladu sa planiranom dinamikom, čak i brže od toga“, kazao je Juhas za Subotički mađarski radio a prenosi Panon RTV.

On je rekao da je modernizacija železnice regionalni projekat velikog obima koji će doneti i povećanje životnog standarda stanovnika Malog Iđoša.

„Kod izvođenja radova velika dilema je postojala oko rušenja takozvanog Crnog mosta (Fekete híd), odnosno železničkog mosta koji vodi do Katai salaša. On će biti ponovo izgrađen, ali će biti obezbeđen privremeni prelaz“, kazao je Juhas.

Osim toga, dodao je, ključna tačka je bila i zatvaranje nadvožnjaka, koji je u veoma lošem stanju.

„Ne mogu da tvrdim da neće doći do povremenih zastoja, ali je sigurno da zastoji neće trajati više nedelja ili meseci, što je važno zbog svakodnevnog života stanovnika Malog Iđoša“, poručio je Balint Juhas.

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.