SU: ZAPOSLENI U JAVNIM PREDUZEĆIMA PRIMORANI DA PRIKUPLJAJU NOVAC ZA VUČIĆEVU KAMPANJU

SU: ZAPOSLENI U JAVNIM PREDUZEĆIMA PRIMORANI DA PRIKUPLJAJU NOVAC ZA VUČIĆEVU KAMPANJU

Foto: Magločistač (arhiva, ilustracija)

Objavio: Magločistač

29.03.2017

Kategorija: Subotica

Zaposleni u pojedinim javnim preduzećima u Subotici dobili su nalog da prikupe više desetine hiljada dinara za kampanju predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandra Vučića.

Zaposleni, koji su želeli da ostanu anonimni, rekli su za portal Magločistač da su pojedina preduzeća dobila nalog da treba da prikupe određen iznos sredstava u gotovini za kampanju Aleksandra Vučića, a da su zaposleni na taj način primorani da i sami učestvuju u tome.

Oni su naveli da je od njih ranije zatraženo da prikupljaju i kapilarne glasove za SNS i da zbog svega osećaju „bes i strah istovremeno”.

„Ovo je nemoralno, preplašeni smo. Osećamo se saučesnicima koji ne mogu da prećute stvari, ali ne mogu ni previše glasno da govore”, rekli su zaposleni.

Oni takođe smatraju i da su direktori javnih preduzeća, koji su postavljeni na te funkcije, od strane SNS-a, dobili nalog da na ovakav ili sličan način učestvuju u kampanji i da tako potvrde svoju lojalnost stranci.

 

 

(Magločistač)

 

 

 

[clear]

Podelite sa prijateljima:

4 Komentara na
“SU: ZAPOSLENI U JAVNIM PREDUZEĆIMA PRIMORANI DA PRIKUPLJAJU NOVAC ZA VUČIĆEVU KAMPANJU”

U. says:

Eto odakle im za Srederov honorar, za mitinge i autobuse, sendvice i bilborde i po 10 plakata na svakoj banderi, za novi holivudski spot na svaka 3 dana i za zakup naslovnih strana SVIH dnevnih novina osim “Danasa”…

AVE says:

Šta biva kada bi svi zaposleni u javnim preduzećima ustali i rekli ono što zaista misle? Dragi moji, zaposleni u javnim preduzećima, da li zaista mislite da svi zbog toga u istom momentu možete dobiti otkaze? Ko bi ostao da radi? Niko ili tek po neko? Mislite da bi to bilo izvodljivo? Čemu vam služi sindikat? Ne mislite li možda, nekada, bar malo, da nije uredu to što radite i što vama rade? Imate li trunke dostojanstva? Živite u demokratski uređenoj državi ili sami vi, prvi na čelu, stvarate autokratiju? Da li vas je i malo sramota? Imate li decu? Kakvu državu njima stvarate i ostavljate u nasleđe? Bržu, bolju, jaču? Ahahhahaha
Realno, u nekom momentu svi ste vi bili preletačevići. Sami ste krivi za sve što se dešava i vama i nama, pa tako prestanite da kukate i uradite nešto!
Ili je lakše biti ovca za šišanje?
Treba li omladinac, sa garnišnom u ruci da vas ismeva? Ako uopšte i shvatate šta želi da vam svima poruči. Sami ste ga stvorili. Sad kusajte, velikom kašikom i prijatno vam bilo! Porciju platite unapred, svako po 10% sa plate, pa ćete skupiti gotovinu koja se od vas danas traži.
Imate li uopšte predstavu koliko novca je do sada uloženo u kampanju vašeg velikog vođe? Rećiću vam samo da je cena jednog klika na reklamu u Srbiji trenutno 6 puta skuplja nego pre nedelju dana, na svim društvenim mrežama. Pa ni 10% da im date od plate, neće biti dovoljno. A on iskače gde god da se okrenete, u šta god da pogledate…
Kada vam deca budu gladna, jer ste sve prodali zarad vaših moralnih ubeđenja, pošaljite ih nama, dobiće kaprićozu. Sram vas bilo!

István says:

Ne ostaje nista drugo SAMO NADA da ovoj bandi da je to zednji trzaj i nestace svi po volji izrabljenog iskoriscenog narodni masa i vise o njima brinuti samo istorija proslosti . Da bi to ostvarilo izlazite svi deke i bake, pokretne i nepokretne, zaposlene i oni koji cekaju posao, naravno i OMLADINA koji jos slucajno nije odselio u inostranstvo naravno na zapad jer ni jedan neznam zasto ne zeli useliti u prehfaljenu i bogatu drzavu na istoku,- dobicemo od njih oruzje da bi oni koji ostaju ovde mogu sa punom snagom boriti za verovatno tudje interese. Zato svi treba izlaziti na izbor i birati najboljeg svaki po svom ubedjenu nek glasa i bira najbolje ! Ako sa mozgom bez sentimentalnosti razmislite jedini sposoban covek za vodjenje nase Srbije je SASA JANKOVIC razmislite o tome i zaokruzite broj ” 1 ” jer On je stvarno prvi medju kandidatima da bude prvi i da vodi i da izvuce ovaj narod iz propasti da ne idemo u propast nego u bolju i bogatu buducnost !! Nemojte izmisliti razne glupe izmisljotine da zasto niste izasli na glasanje, ne mojte predati prazan listic nego zaokruzite Sasu Jankovica.

Biba says:

Na delu je osveta loših đaka! Vlasti i “položaja” su se dokopali oni čija je jedina alternativa vraćanje na buvljak i muvanje na sitno! Grčevito se bore da sačuvaju položaj mada im je IQ manji od broja cipela

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.