Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini

Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini

Foto: mc.rs

Objavio: Magločistač

24.09.2020

Kategorija: U fokusu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata.

„On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi lažovi iz medija bilo gde i pokažite mi jedan plac mog brata. I naravno, nećete me odvesti nigde jer ne postoji“, rekao je Vučić nakon policijske svečanosti u Nastavnom centru u Makišu.

Vučić je rekao da oni političari koji lansiraju te priče polaze od sebe i od onoga šta bi oni radili da su u prilici, i to projektuju na „druge normalne i poštene ljude koji samo hoće napredak Srbije“.

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić izjavila je ranije da Savet prikuplja dokumentaciju o bivšim kombinatima u Vojvodini i da „ko god dođe od vojvođanskih paora svi govore da je Andrej (Vučić) glavni u kupovini zemljišta i da sve ide preko njega“.

„Mi to još nismo dokumentovali. Institucije odbijaju da sarađuju, ne daju nam dokumenta i to ukazuje na potpuni izostanak borbe protiv korupcije od strane vlasti u korist otvorene sistemske pljačke“, rekla je Vasilić za novi NIN.

Izvor: Beta

Podelite sa prijateljima:

11 Komentara na
“Vučić: Moj brat nema ni jedan jedini ar zemlje u Vojvodini”

Franken says:

@Mamadzerka, pa evo i tvoj botkolega, ili botkolegica, @Pufi (mila pufnica!) “udara na poridicu i širi laži”. Kako to može, a ono ne mere, hm?

(E, interesira me nekaj…jel sanjate bi botčeki Đolaka & Šilasa? Jesu li to noćne more jal vlažni snovi? Hvala unaprijed na odgovoru!)

Franken says:

(Dobro, ajd, nisu botovi trutovi no trutići, mali, malecni…ali rade za Obertruta… A da se moi raspišem afirmativno o predsjedniku SNS-a /i sviju građana RS-a, kad kako/, ‘ oćete l’ tad objaviti komentar/e. Hoćete? E baš mi je milo und drago. Ček’ samo da provirim u rječnik superlativa & dolnjeleđno uvlakaštva….)

Pufi says:

Jelisaveta Vasilic ima cerku koja se preziva Bajec i kojs radi ne jednom od medija pod kontrolom Djilasa i Solaka. Ovim je sve receno u vezi njenih fake izjava.

Franken says:

Vučićevi botovi & ostali notorni trutovi u obrani lika i nedjela… pa bemumiša :DDD

(Zaradiste li sendvič danaske, “drugovi članovi i drudarice članice”, ili još koje mjesto morate posjetiti ter svoju obranašku djelatnost podastrti Oberbotu, pa tek onda dobiti/zaraditi salamu u kruhu? Ajte samo, nemojte biti gladni. Ne valja trućati na prazan trbuh)

Fox says:

Andrej nema nikakve veze sa zemljom u Vojvodini,to se lako može proveriti,inače opozicija da ima bilo kakav papir to bi već bilo objavljeno.

gromsu says:

Lazi i afere koje Vucic svaki put demantuje uz dokaze i argumente. Mrznja je najveca bolest veceg dela opozicionih lidera i njihovih saboraca. Ne mogu da razumem da neko radi protiv svoje zemlje i svog naroda.

Velizar Gvozdenović says:

Андреј Вучић је вероватно створио и корона вирус, ако питате “упућене”. Сви све знају, а ја само знам да ми брата неко дира као што то раде председнику, не бих имао ни пола смирености да овако културно одреагујем.

Gospođa NN says:

Opozicija širi laži ne samo o predsedniku Vučiću već i o njegovoj porodici a posebno o njegovom bratu Andreju! Sve je po principu rekla kazala a čovek na svom imenu nema zemlju i to je jedina istina!

Dare says:

Докле ће они да се воде паланачким причама, ово су озбиљне оптужбе без адекватних доказа. Нећете успети нарушити кредибилитет Александра Вучића тако што ћете нападати чланове његове породице, иза њега и СНС-а стоји рад који ви не можете да оспорите. Треба ли поновити да је минимална зарада док су креатори ових лажи били на власти била 15000 РСД, данас је 32000 РСД, док су они харчили незаполсленост је била 25%, данас је смањема на 7%, треба ли даље?

Mamadzerka says:

Kada ne znate cime vise da udarate i diskreditujete Vucica onda udarate na porodicu i sirite lazi.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.