Reditelj filma “Južni vetar” organizuje neobičnu humanitarnu akciju za malog Olivera

Reditelj filma “Južni vetar” organizuje neobičnu humanitarnu akciju za malog Olivera

Izvor: Humanitarna fondacija "Budi human"

Objavio: Magločistač

17.12.2020

Kategorija: U fokusu

Reditelj Miloš Avramović organizovao je humanitarnu akciju u kojoj je jedan od fanova “Južnog vetra” kupio jaknu popularnog junaka Baće iz pomenutog fima. Novac od prodaje otišao je u humanitarne svrhe za pomoć malom Oliveru, koji boluje od spinalne mišićne atrofije, piše portal Nova.rs.

“Jaknu je kupio momak koji, čini mi se živi u Americi, a trenutno je kod nas u Srbiji. Mi smo još dodali deo novca i uspeli smo da uplatimo 1.000 evra za Oliverov život”, rekao je Avramović za portal Nova.rs.

U međuvremenu, ekipa filma je odlučila da organizuje još jednu humanitarnu akciju sa istim ciljem, a ovoga puta na licitaciju se stavlja automobil marke Lada, koji je u seriji i filmu vozio njegov glavni junak Petar Maraš.

“Danas će na našem zvaničnom portalu i Instagram nalozima i Fejsbuk profilu biti organizovana licitacija za Ladu koju je u filmu ‘Južni vetar’ vozio Marašev otac i sam Maraš. Probaćemo da dostignemo što veću cenu za malog Olivera. Nastavićemo i dalje sa humanitarnim akcijama, prodavaćemo razne upečatljive predmete sa snimanja, a taj novac ćemo dati u humanitarne svrhe. Naravno, i mi ćemo dodati jedan deo para, koliko budemo u mogućnosti. Današnji post pored mene šerovaće i Miloš Biković i Miodrag Radonjić na svojim društvenim mrežama. Ideja je da postignemo što veću cenu. Nadam se da će ljudi biti zainteresovani. Bilo bi dobro da se i neke firme uključe i svojim sredstvima pomognu da u humanitarne svrhe uplatimo što više novca”, poručuje Avramović.

Za Pal Gajodi Olivera, našeg malog sugrađanina iz Bajmoka, do sada je prikupljeno više od milion dolara, a akciji se možete priključiti i vi slanjem SMS poruke sa sadržajem 848 na broj 3030. Cena poruke je 200 dinara, PDV se ne naplaćuje.

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.