Pripadnici Levijatana urinirali u prostorijama gde se odražava Prajd forum

Pripadnici Levijatana urinirali u prostorijama gde se odražava Prajd forum

Izvor: Beta

17.09.2021

Kategorija: U fokusu

Dva pripadnika pokreta “Levijatan” uhapšena su danas nakon što su urinirali na ulazu u prostorije “Impakt habu” u Beogradu gde se održava “Prajd forum”, izjavio je član Organizacionog odbora Beograd prajda Marko Mihailović.

“‘Prajd forum’ u ‘Impakt habu’ se odvijaju u Makedonskoj 21, to je ista zgrada gde ‘Levijatan’ ima kancelarije. Mi smo to saznali nakon što smo ‘bukirali’ prostor i obavestili policiju”, kazao je Mihailović za agenciju Beta.

On je naveo da je policija sve vreme prisutna, ali da su i pored toga dvojica mladića u majicama sa ispisom “Levijatan” došli, pokidali banere “Prajd foruma” i urinirali u prostorijama.

“Javili su mi iz policije da su dva lica uhapšena i da su odvedeni u policijsku stanicu”, rekao je Mihailović.

On je dodao da prilikom incidenta niko nije povredjen.

Podelite sa prijateljima:

3 Komentara na
“Pripadnici Levijatana urinirali u prostorijama gde se odražava Prajd forum”

Franken says:

Pošto su aktualni izbori u Njemačkoj, evo još jednoga izroda nalik levijajarskom neliku Bihaliju.

Marcel Yaron Goldhammer je kandidat njenačkog pro-nazi AfD (Alternativa za Njemačku… izem ti alternativu).

Židov, služio u IDF-u (Izraelske obrambene snage) i nosi kippah na glavi, pa i u Njemačkoj (ondje posebno da to i istakne svima s kojima se susreće).

Momak je k tome i gay, što je ovim njegovim nazi kamaradima dobra krinka koja skriva njihovu antigay politiku. Farrajtovci su definitivno najgora vrsta gamadi koja gmiže ovom zemljom.

(Ovaj mlađahni alternativac je prišao reformističkom judaizmu kao tinejdžer, međutim, najvjerijatnije da je kroz giur /konverzija u židovsto/ prošao pod vodstvom ortodoksnog rabina. Jer da nije tomu tako, ne bi mogao niti da bude pripadnikom IDF-a, niti da ga se smatra punopravnim članom židovskog naroda. Meni se ne čini da se pokajao zbog svog “prelaska”, nego je dječec mnogo naivan i dopustio je da ga sljednica nazi kretenčina AfdD iskorištava i da ga voda svugdje kao vašarskog medvjeda… a to je veoma, veoma žalosno)

Franken says:

“Levijatan” , slike & prilike odnosno Sturmabteilung vladajuće mafijške klike.

Kako jedan potomak židovskog nakladnika može biti takav nazi-fasci izrod?

Naravno da može. Kad je mogao jedan Reinhard Heydrich, arhitekt židovskog holokausta ili jedan feldmaršal Erhard Milch, što ne bi mogao i mali iskompleksirani Bihali.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.