POŠTA NET VIŠE NE EMITUJE N1, SPORT KLUB 1-6, PIKABOO, VAVOOM, CINEMANIJA…

POŠTA NET VIŠE NE EMITUJE N1, SPORT KLUB 1-6, PIKABOO, VAVOOM, CINEMANIJA…

Izvor: N1

Objavio: Magločistač

02.12.2019

Kategorija: U fokusu

Korisnici kablovskog operatera Pošta NET od danas ne mogu da gledaju kanale United Media jer je ugovor o distribuciji istekao, a rukovodstvo te kompanije nije bilo zainteresovano za produženje.

“Kako je višegodišnji ugovor o distribuciji istekao, Pošta NET nije pokazala interesovanje za produženje ugovora te su korisnici od danas ostali bez signala na kanalima N1, Sport Klub 1-6, Pikaboo, Vavoom, Cinemanija, Lov i Ribolov i Grand“, navode u kompaniji United Media.

“Izuzetno nam je žao što se višegodišnja saradnja sa ovim operaterom završila i što su njihovi korisnici ostali uskraćeni za naše kanale. Svi naši pokušaji da sa nadležnima u ovoj kompaniji razgovaramo o nastavku saradnje i produženju ugovora bili su bezuspešni. Nažalost, u ovakvoj situaciji ispaštaju gledaoci koji od danas neće biti u mogućnosti da gledaju sportske kanale Sport klub kao i informativni program N1 televizije“, dodaju u ovoj kompaniji.

Izvor: N1

Podelite sa prijateljima:

Jedan Komentar na
“POŠTA NET VIŠE NE EMITUJE N1, SPORT KLUB 1-6, PIKABOO, VAVOOM, CINEMANIJA…”

Ben says:

Rukovodstvu Pošta Net-a je naređeno da ukinu N1, da bi Veliki Vođa imao što veću kontrolu nad medijima. Hvata ih panika!

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.