NOVI UREDNIK TV O2 SKINUO REPRIZU “24 MINUTA” IZ PROGRAMSKE ŠEME

NOVI UREDNIK TV O2 SKINUO REPRIZU “24 MINUTA” IZ PROGRAMSKE ŠEME

Foto: 24 minuta sa Zoranom Kesićem, Facebook

Objavio: Magločistač

17.03.2019

Kategorija: U fokusu

Autori emisije “24 minuta sa Zoranom Kesićem” saopštili su na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da je odlukom novog glavnog i odgovornog urednika TV O2, repriza te emisije sklonjena iz programske šeme.

“Obaveštavamo publiku da reprize od večeras, i ubuduće, nedeljom u 23h, neće biti. Odlukom Dragana Karadžića, novog glavnog odgovornog urednika O2tv, repriza je sklonjena iz šeme. Rečeno nam je da ne postoji termin u kom bi mogla da ide, uprkos tome što je repriza emisije bila deo dogovora za narednu sezonu”, saopšteno je na Fejsbuk stranici emisije “24 minuta” sa Zoranom Kesićem.

Ističe se i da je repriza protekle epizode “24 minuta” bila najgledanija emisija tog dana na TV O2.

“Odluka novog urednika, Dragana Karadžića, jeste nelogična, ali ne i neočekivana. U čast reprize koja je sad na nekom drugom, nekom lepšem mestu, premijera će igrati sa istim motivom i energijom kao i svih ovih pet godina”, poručuju autori emisije “24 minuta”.

 

Izvor: N1 Beograd

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.