NKD i Ujedinjeni protiv kovida: Prijavite se za učešće u onlajn debati “Vakcinom za život”

NKD i Ujedinjeni protiv kovida: Prijavite se za učešće u onlajn debati “Vakcinom za život”

Objavio: Magločistač

13.04.2021

Kategorija: U fokusu

Nacionalna koalicija za decentralizaciju (NKD), u saradnji sa Ujedinjenim protiv kovida, organizuje onlajn Napokon Korisnu Debatu ,,Vakcinom za život’’ u sredu, 14. aprila, od 19 sati putem Zoom aplikacije.

“Svesni da je tema vakcinacije od neprikosnovene važnosti kako u Srbiji tako i na globalnom nivou, želimo da kroz razgovor sa stručnjacima iz sveta medicine razbijemo predrasude o imunizaciji, mitove o ‘čipovanju’ kroz vakcinu, čujemo od stručnjaka zbog čega bez  kolektivnog imuniteta nema povratka normalnom životu”, navodi se u pozivu.

Ko sme, a ko ne sme da se vakciniše? Da li su vakcine (ne)dovoljno dugo ispitivane? Kada ćemo poljubiti roditelje, zagrliti bake, deke, unuke ili otići kod prijatelja na veselje?

Ovo su neka od pitanja na koja će na onlajn tribini ,,Vakcinom za život’’ odgovarati doc. dr Emina Milošević, specijalista imunologije, dr Ivana Prokić, doktor nauka u oblasti epidemiologije, dr Bojan Dereta, specijalizant opšte medicine, dr Miloš Bojović, specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije.

Moderatorka debate će biti Antonela Riha.

Da biste pratili tribinu i bili u mogućnosti da postavljate pitanja učesnicima, potrebno je da se registrujete putem ovog linka.

Prenos debate će biti i na Fejsbuk stranici Nacionalne koalicije za decentralizaciju.

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.