NATAŠA JEREMIĆ: PLAŠIM SE ŠTA JE SLEDEĆE, VUČIĆ TREBA DA SE STIDI

NATAŠA JEREMIĆ: PLAŠIM SE ŠTA JE SLEDEĆE, VUČIĆ TREBA DA SE STIDI

Foto: N1

Objavio: Magločistač

21.03.2017

Kategorija: U fokusu

Supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić izjavila je danas da ne prihvata izvinjenje premijera i predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića koje je uputio jer ju je jedan od njegovih najbližih saradnika optužio da “upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji”.

Ona je vidno potresena na konferenciji za novinare tokom koje je gotovo sve vreme govorila plačući, rekla da iza saopštenja koje je potpisao funkcioner SNS Milenko Jovanov stoji Aleksandar Vučić.

Nataša Jeremić je rekla da se još nije konsultovala sa advokatima, ali da će ako se odluči nekoga da tuži to biti Vučić.

“Da budem iskrena, zar ima ikakvih sumnji da on kontroliše svaku reč koja izlazi iz izbornog štaba, on kontroliše svaku reč koja ide u etar, a kamoli ono iz njegovog izbornog štaba”, rekla je Nataša Jeremić i poručila Vučiću da “treba da se stidi”.

Ona je kazala da sa narkoticima nikada u životu nije imala nikakve veze i da deset godina nije popila ni čašu vina, koliko dugo ona i suprug pokušavaju da dobiju bebu, što Vučić odlično zna.

“Ne znam šta da očekujem, jer mogu sutra da mi podmetnu drogu. Prvi put u životu se plašim i mislim da su spremni na sve”, kazala je Nataša Jeremić.

Novinarka Pinka pitala je da li je u redu kada se pominje porodica Aleksandra Vučića u kampanji, odnosno njegov brat Andrej Vučić i kum Nikola Petrović, Nataša Jeremić je rekla da ne želi da priča o tome i da bi da nije supruga predsedničkog kandidata rekla mnogo više nego što priča njen suprug.

Ona je novinare zamolila da sačuvaju minimum dostojanstva i da pošteno i odgovorno obavljaju svoj posao, ističući da razume njihov strah za sopstvenu egzistenciju.

Nataša Jeremić je kazala i da se ona plaši prvi put u životu jer više nije sigurna šta sve može dalje da se desi, pa se može destiti i da joj podmetnu narkotike.

Na konfereniciju za novinare došli su i pojedini novinari Radio-televizijie Srbije kako bi podržali svoju bivšu koleginicu, koja je na RTS-u radila više godina.

Na konferenciju je pokušao da uđe urednik Informera Dragan Vučićević, ali mu iz izbornog štaba nisu dozvolili da prisustvuje, uz obrazloženje da nije akreditovan.

Vučićević je protestovao tvrdeći da mu se time onemogućava da radi svoj posao, na šta su mu iz izbornog štaba odgovorili da on nije došao da radi već da pravi cirkus.

Pokušajima predstavnika Jeremićevog izbornog štaba da ubede Vučićevića da ode pridružila se i novinarka Olja Bećković, ali Vučićević je to odbio i tokom konferencije ostao u dvorištu ispred zgrade izbornog štaba.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov izjavio je juče da supruga Vuka Jeremića, Nataša Jeremić “upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji”. Vučić se zbog izjave Jovanova jutros izvinio građanima.

On je pozvao građane da prihvate njegovo izvinjenje zbog, kako je rekao, jedne pogrešne, i to ne njegove izjave, a predsedničkim kandidatima koje je nazvao “dosovskim” poručio je da “nastave napade na njegovu porodicu”, jer kako je dodao u dosadašnjem toku kampanje “jasno je video da drugi program i politiku nemaju”.

 

Izvor: Autonomija, Beta, foto N1

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.