MARIJA MALI ZA KRIK: SINIŠA MI SE POHVALIO DA JE ORGANIZOVAO RUŠENJE U SAVAMALI

MARIJA MALI ZA KRIK: SINIŠA MI SE POHVALIO DA JE ORGANIZOVAO RUŠENJE U SAVAMALI

Izvor: youtube.com

Objavio: Magločistač

13.02.2017

Kategorija: U fokusu

Bivša supruga gradonačelnika Beograda u intervjuu za KRIK otkriva da joj je Siniša Mali ispričao da je organizovao rušenje „nekih kolibica“ u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

Dan nakon bespravnog rušenja objekata u Hercegovačkoj ulici, Siniša Mali se pohvalio da je učestvovao u tome, kaže za KRIK Marija Mali. Objasnio je, kako ona tvrdi, da je morao da otkloni smetnje izgradnji projekta „Beograda na vodi“.

“Ja sam u to vreme bila u Crnoj Gori sa decom koja su bila na raspustu. Izbori su bili 24. aprila, on je odmah sutradan došao avionom. Ispričao je to kao najobičniji događaj. ’Imao sam problem, neki nisu hteli da se isele. Organizovao sam akciju raščišćavanja. Došli ljudi u sred noći, malo tamo nešto polupali. Ništa strašno nisam uradio.’ To su bile, po njegovim rečima, neke barakice tamo, kolibice”, ispričala je Marija Mali za KRIK.

U tom trenutku, kako je navela, nije se očekivalo da će slučaj „kao bomba“ ođeknuti u medijima.

“Uopšte se nije pretpostavilo da iko može da primeti da se rušilo. Valjda dok je trajala izborna euforija, dok se narod radovao pobedi premijera, taj događaj je trebalo da padne u senku. Siniša je imao zadatak da očisti taj prostor, jer je ispregovarao sa Arapima da tu izgradi ʼBeograd na vodiʼ.”

Marija Mali kaže da joj je Siniša rekao ime kompanije čijim se bagerima rušilo, ali taj detalj nije želela da iznese u javnost.

Ceo intervju Marije Mali za KRIK pročitajte OVDE.

 

Izvor: KRIK

Podelite sa prijateljima:

Jedan Komentar na
“MARIJA MALI ZA KRIK: SINIŠA MI SE POHVALIO DA JE ORGANIZOVAO RUŠENJE U SAVAMALI”

Slobodan says:

Izabrala je savrsen trenutak da to saopsti ; 2 meseca pred izbore, a jos je i bivsa, a zna i ciji su i bageri. Tacno se vidi razlika izmedju stranih insekata i nasih insekata. Strani insekti su odlicno spremili npr. jeremica za predsednika i to tako da se jedva primeti njihovo prisustvo iza, a nasi pustaju bivse zene da laprdaju bas kad im vreme nije…jezivo

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.