JANKOVIĆ: VUČIĆ JE FANTOM IZ SAVAMALE

JANKOVIĆ: VUČIĆ JE FANTOM IZ SAVAMALE

Izvor: youtube.com (screen shot)

Objavio: Magločistač

18.03.2017

Kategorija: U fokusu

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je večeras u beogradskoj četvrti Savamala u Hercegovačkoj ulici, gde su pre skoro 11 meseci maskirani ljudi sa bagerom rušili objekte, da je Aleksandar Vučić “kompletni fantom” iz Savamale.

“Tvoja je odgovornost, ideja i interesi. Na ovim izborima rešićemo Savamalu. Ili si ti, Aleksandare Vučiću, kompletni fantom iz Savamale, ili smo mi građani kompletni idioti”, rekao je Janković.

On je rekao da su svi koji su rušili u noći između 24. i 25. aprila prošle godine “bili tu u ime jednog čoveka, tebe Aleksandre Vučiću”.

“Niko od tvojih poslušnika ne bi sam pomislio da pljune građane”, rekao je Janković i dodao da Vučiću garantuje da će odgovarati pred zakonom i da je to “najmanje što dugujemo Slobodanu Tanaskoviću i deci kojoj treba da ostavimo državu”.

Na skupu “Radi istine i slobode” okupljeni su nosili transparente “Puk’o si”, “Podseti me šta to beše Ustav”, “Udri jače, ruši bolje, beži brže”, “Bagerčićeš me bagrečićem ću te”, “Zadnji voz za Srbiju 2.4.2017″,”Ako vam je dobro onda ništa”, “Zakon je isti za sve”, “15 dana do slobode”.

Saša Janković stigao je na skup u pratnji bubnjara i javnih ličnosti koje su podržale njegovu kandidaturu. Skupu su prisustvovali i funkcioneri Demokratske stranke.

 

 

 

Izvor: Beta

Podelite sa prijateljima:

Jedan Komentar na
“JANKOVIĆ: VUČIĆ JE FANTOM IZ SAVAMALE”

István says:

Interesantno niko ne pise komentar u ovoj pravnoj drzavi, zar samo buduci Predsednik g. Sasa Jankovic sme , moze i hoce takvu konstataciju izjaviti. Vidicemo posle izbora kolika masa ce stati na njegovu stranu, sad kada bi bilo potrebno njemu i nama pomoci svi cutimo. Takav narod zasluzuje da mu deca i oni budu nezaposleni i idu u inostranstvo raditi naravno na zapad cak i Madjarska Vama odgovara da bi stekli pristojnu platu a oni koji ostaju uvelicavaju Istok a niko ne ide tamo raditi svi na truli EU zure,tako Vama i treba. Trazim da sve skrivene istine iznosi jos pre izbora g. Sasa Jankovic . Buduci predsednik nase Srbije. Gde ste vi brate na belom konju i Vi zelite voditi trku za Kosovo kao bivsi vlastodrsci zajedno sa njima i trciti na istok, sa ovim izjavama ste pokazali koga zastupate, do juce sam pogresno mislio da u Vama je buducnost ali sad je jasno da ste i vi proslost. Sretan buducnost nase i moje Srbije je g. Sasa Jankovic.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.