INICIJATIVA ŽENA: VUČIĆEVA PORUKA ŽENAMA DA NISU SPOSOBNE ZA NEKE POSLOVE

INICIJATIVA ŽENA: VUČIĆEVA PORUKA ŽENAMA DA NISU SPOSOBNE ZA NEKE POSLOVE

Objavio: Magločistač

13.08.2019

Kategorija: U fokusu

Inicijativa žena Srbije zahteva od predsednika Aleksandra Vučića da prestane sa podelom građana po polu i opredeljenju bilo koje vrste kao i da stavlja građane na različite strane pokušavajući da izazove mržnju i nasilje.

Reagujući na izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da ubuduće ispred zgrade predsedništva neće biti obezbeđenje već samo devojke iz vojne policije, Inicijativa žena Srbije saopštila je da je „po ko zna koji put poslao poruku svim ženama u Srbiji da nisu sposobne za određene poslove“.

Inicijativa je ocenila i da je Vučić time ženama poručio da se zna koja je njihova uloga, da se ne mešaju u „muške poslove“, jer „valjda“ žene pripadnice vojne policije nisu sposobne same da obavljaju svoje zadatke, pa će morati neko da im priskoči u pomoć.

Pri tome je one koji su protestovali i „napali obezbeđenje“ okarakterisao kao nekoga ko ne može da ponudi ništa drugo osim nasilja i mržnje, kaže se u saopštenju.

I Aleksandru Vučiću, nije problem da nekoga, koga smatra nesposobnim da se odbrani i radi svoj posao, pošalje ispred „mrzitelja i rušitelja“, da posluži kao topovsko meso.

Nije to prvi, a nažalost ni poslednji put, da Aleksandar Vučić pokaže koliko poštuje građanke Srbije, navedeno je u saopštenju Inicijative za ženska prava.

 

Izvor: FoNet

Podelite sa prijateljima:

Jedan Komentar na
“INICIJATIVA ŽENA: VUČIĆEVA PORUKA ŽENAMA DA NISU SPOSOBNE ZA NEKE POSLOVE”

anonimni says:

Verujete u Boga ili ne, prema nezabozcima—ateistima ljudski zivot na ovoj planeti nastao obicnom evolucijom i ne samo ljudski nego ceo zivot. Prema vernicima zivot je stvorio Bog jer tako jednostavan ali vrlo savrsen zivot za sva ziva bica ne moze sa evolucijom nastati samo po Bozjem planu i Bozjoj zelji. Ko veruje — istinski u Boga on ili ona trebalo bi da cita i procita Sveto Pismo sve jedno koje hriscanske vere svi su doslovno iste, nema nikakva razlika i ne moze biti jer su prevodi istog ” originala ” sa strane pobozni ljudi. Tamo lepo i jasno pise sta je zadatak i posao ZENA i sta Muskarcu. Moze to promeniti ali sa time ni jedan pol nemoze izaci iz svoje koze zena ce ostati ZENA a Muskarac MUSKARAC. U Sovjetskom Savezu teli uvesti mesto radne nedelje desetodnevne nedelju nije uspeo, Bog je nas takvog stvorio kakvi smo, sto danas ima nas razna ostupanja u ponasanju, vadanju, u osecajima, to samo pokazuje da na ovoj zemlji Sotona vlada, na zemlji je vladar Sotona, to jasno pise isto ona knjiga ” Knjiga nad knjigama ” Sveto Pismo ili Biblija Procitajte u knjigi JOB-a kada Bog pozvao sve vladare sa sviju planeta zemlju je zastupao Sotona. Zenama treba dati sva prava kao i muskarcima ali zena treba da ostane zena jer beznjih nema zivota , ni srecnog zivota i trebaju da rode potomstvo to isto Bog naredio. Zene sa svojim ponasanjem, lepotom mogu pobediti sve i svakog muskarca i bez oruzja ako treba cuvati i A. Vucica

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.