Direktorka kovid bolnice u Batajnici: Ovo je rat sa virusom

Direktorka kovid bolnice u Batajnici: Ovo je rat sa virusom

Izvor: Shutterstock

Izvor: N1

19.10.2021

Kategorija: U fokusu

Direktorka kovid bonice u Batajnici Tatjana Adžić Vukičević rekla je da je od samog početka za najstrože mere.

„U odnosu na mart prošle godine, kada sam mislila da ne može da nam se desi ništa gore, sada se desilo upravo to gore sa ovim sojem virusa koji je izuzetno opasan za pluća pre svega, koji ima veći stepen prenosivosti i za lečenje ovih bolesnika su potrebne enormne količine kiseonika“, izjavila je ona.

Adžić Vukičević je ocenila da se iza zidova bolnice „vodi rat“.

„Ovo je rovovska borba, ovo je borba prsa u prsa sa virusom, broj ljudi koji umire na dnevnom nivou je koliko se umiralo u ratno vreme, tako da zaista mogu da kažem da je ovo ništa drugo nego rat“, zaključila je Adžić Vukičević.

Podelite sa prijateljima:

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljenja. Obavezna polja su markirana *

Upišite tekst *

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ne nužno i stavove redakcije portala Magločistač. Na našem sajtu biće objavljeni svi pristigli komentari, osim komentara koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede ili nisu u vezi sa temom članka koji se komentariše. Govor mržnje je definisan Zakonom o javnom informisanju i medijima, koji u članu 75. kaže: „Idejama, mišljenjem, odnosno informacijama, koje se objavljuju u medijima ne sme se podsticati diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, polu, zbog njihove seksualne opredeljenosti ili drugog ličnog svojstva, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo”. Pre nego što budu objavljeni, komentari moraju biti odobreni od strane naših moderatora, pa vas molimo za malo strpljenja.